Mellandagar och basketpremiär.

 Rester är underbart men nu börjar vi bli lite trötta på den svenska julmaten.  Och det är en lyxig känsla i sig eftersom vi inte trodde att vi skulle äta"riktig" julmat i år. Och så har vi ätit tre fulla julbord.
 Clara kör på korv rödbetssallad och oliver.
 Coolingen redo för lek och middag hos Walls...
 ...i sin nya disco outfit.
För att få dagen att går lite fortare när vi väntade på att Gunnel och Svein skulle landa for vi på basket. 
 Vi satt under takåsarna och tittade på när NC State vann över Western Michigan.  Och trots att arenan långt i från var fullsatt var biljetterna slutsålda när vi kom.  Som tur var förbarmade sig en dam i kassan över Petter så vi fick biljetter som blev över när ungdomsklubben fått sina.
 Det var en rätt tam tillställning men roligt att ha upplevt.  Nästa match vill vi se ett derby med Duke eller UNC.  Då lär taket lyfta i arenan.
 Petter och Clara på basket...
 ...och jag var också med.
 Hejarklacken försökte underhålla oss så gott det gick i reklampauserna...
 ...och som pausunderhållning hoppades det rep...
 ...och äntligen fick jag se de amerikanska proffsen hoppa.
 Efter matchen for vi på återlämnings tour och hamnade till sist på Home Depot.  Nu längtar Clara väldigt mycket och har tröttnat på shopping så vi köpte med hämt mat och for hem.
Och så är det kaos i Washington så planet far utan farmor och farfar.  Attans.  Clara blir ledsen men som den vana resenär hon är förstår hon snabbt att det är inget att göra åt.  Och det blev ju desto roligare på morgonen när de ändå kommit under natten då Clara sov.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Mer vilda djur och ett försök till älva.

Claras 4 års klassrum

Bagerskan Clara