Fars Dag och Clara har tappat sin första tand!

Idag har vi grattat Morfar och Farfar på Farsdag via datorn och Clara kunde stolt berätta att hon idag tappat sin första tand!  Äntligen. Och någon glugg blev det inte.  Clara har haft sk double row teeth dvs de nya tänderna har kommit upp bakom de gamla långt innan mjölktänderna ens var lösa.  På senaste tandläkarbesöket såg de det på röntgen så jag var förberedd men jag hade aldrig hört talas om det innan. Nu när jag frågat runt lite är det lika vanligt som tandläkaren påstår.  Grannen har det och flera andra kompisar också.  Det är trångt i den lilla munnen.  Båda de nya framtänderna finns redan fullt uppe och tre av fyra nya kindtänder är på plats.  Den fjärde är på väg och hon har ett jätteblåmärke dör den kommer att komma upp som är väldigt spännande att titta på.
 "Gluggen"
 Idag åkte Green Goblin ut också.  Tog lite bilder på skapelsen innan den åkte ut på trappan där den får bo tills det är dags att hamna i trädgårdssoporna.
 Eftersom det lagts ner både tid och kärlek på pumpan och Clara har räddat den från att bli karvad så är hon inte redo att kasta bort den än.  Vi blir de enda på gatan som smyckar med Green Goblin på Thanksgiving.
Dagens bullbak.  Det tog ett tag innan de kom igång att jäsa men sedan jäste de så vi hann knappt med. Goda blev de också.  I morgon tar vi med ett gäng och välkomnar familjen Berthou som gör samma resa som vi gjorde för snart fyra år sedan.  Ludvika-Raleigh, från en metropol till en annan.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Mer vilda djur och ett försök till älva.

Claras 4 års klassrum

Mellandagar och basketpremiär.