Irene

Halv åtta i morse drog orkanen Irene in över North Carolinas kuster. Här i Apex 2h från kusten har vi rejält blåsigt och regnigt. Det värsta som kan hända oss är nedfallna träd och långa strömavbrott men so far so good. Vi har ställt undan allt löst i trädgården och på verandan och båda bilarna är i garaget. Vatten, batterier och bröd finns så vi klarar oss ett bra tag om något skulle hända. Vi har varit ute och känt på vindbyarna och regnet och det coola är att vindarna är varma. Irene rör sig fortare än beräknat och kommer lämna oss redan i kväll ser det ut som. I morgon blir det 35 och strålande sol.


Sattelitbilden från i går kväll när Irene låg strax utanför kusten. Den visar regnvädret Irene skjuter framför sig. Vi bor vid den röda pilen.

Det är mäktigt hur bra man kan följa allt som händer via internet och det är så fränt att uppleva moder naturs krafter även om jag nu tycker att det räcker på ett tag. Jordbävning och orkan på tre dagar och en tornado i april. Nu blir det en varm och härlig höst för det har jag beställt.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Mer vilda djur och ett försök till älva.

Claras 4 års klassrum

Mellandagar och basketpremiär.