Bagerskan Clara

I söndags gick Petter och Clara upp och gjorde en bulldeg och efter jäsningen tar jag och Clara vid och bakar ut bullarna. En förträfflig arbetsfördelning tycker vi. Så här går det till att smöra ut godsakerna i bullarna samtidigt som Clara underhåller oss med Pat a Cake.


Sedan tog vi en påse och åkte till Strandbergs och fikade. En bra söndag som också bjöd på första regnet på månader. Och det regnade i ett dygn. Och efter det har vi haft varannan dags väder. Soligt och fint en dag och nästa dag spöregn hela dagen med översvämningsvarning. Är det inte det ena så är det det andra i den amerikanska söderns väder.

Men inga sura miner här. Det är nästan lite mysigt med långbyxor. Det var ett tag sedan sist. Idag hoppade vi på Monkey Joe´s med Walls, Strandbergs och två andra TAP kompisar. Sedan var det dags för en framflyttad simlektion med Coach Matt. Kul som vanligt men jag ser fram emot våra privata lektioner när Clara får den tid hon förtjänar. Två lektioner till sedan är Coach Matt bara vår varje torsdag klockan ett. Jippie.

Kommentarer

  1. Idag har farmor också bakat bullar, men jag kan inte din fina baking song.
    Nu blir farfar glad när han kommer hem och får nybakade bullar. Och resten vill Matilda ha, när hon ska bjuda oss på födelsekalas till helgen.
    Puss från farmor o. farfar

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Mer vilda djur och ett försök till älva.

Claras 4 års klassrum

Mellandagar och basketpremiär.