Elis 2 år, Monkey Joe´s och AM Football.


Se upp i backen!


Vem styr?


Anton är en gentleman och skjuver upp Clara för backen...


...när inte födelsedagsbarnet Elis 2år skjuver upp dem båda två.

På kvällen firade vi Elis på Red Robin och han njöt av glassen som bjöds och var lite fundersam när de fem servitriserna sjöng för honom.
Idag söndag var vi bjudna på födelsedagskalas för Gigi och Ayman, tvillingarna i Claras MWF klass på TAP. Det vankades party på Monkey Joe´s, ett ställe med en massa uppblåsbara hopptält, labyrinter och rutchkanor. När vi kom dit var det inställt för Ayman blivit sjuk på morgonen. Attans. Där stod vi och fyra klasskompisar till men ingen fara på taket. Monkey Joe´s vill att alla skall vara glada så vi fick leka gratis hur länge vi ville i alla fall. Och partyt var skjutet till nästa helg och då kan vi ju alla attraktioner så det blir ännu vildare än idag... Clara älskade stället och hoppade överlycklig runt i 90 min ( jag höll på att fastna i en labyrint och blev höjdrädd i högsta rutchkanan men bet ihopp och kanade tjoande ner till barnens förtjusning). Sedan var det dags att åka hem och ladda om inför pizza och AM Football hos Wall´s. De bjöd på "amerikansk fika": pizza, öl och chips framför ena divisionsfinalen i AM Football. Mycket trevligt.
Måste plugga på lite om de olika lagen inför SuperBowl den 7 februari. Vi är bjudna på SuperBowl party hos Laura och Paul och de enda lagen jag kan något om har redan åkt ut. Vill kunna hänga med i försnacket. Reglerna har jag någosånär koll på så nu gäller det att uppdatera sig på quaterbackarnas namn och lite historia.
Och nästa helg skall jag se en annan amerikansk "måste" TV-show. Kröningen av Miss USA från Las Vegas.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Mer vilda djur och ett försök till älva.

Claras 4 års klassrum

Mellandagar och basketpremiär.