Spindlar och Pool Party


-Pappa, kom och titta vad jag hittade.


Usch. Drygt 2cm i kroppen. Typiskt att vi hittar den i Claras lekrum.


Nu är den död och sparad i dubbla plastpåsar i fall den skulle återuppstå. Moxie Pestkontroll skall informeras och kallas hit asap.


En inte alltför vanlig syn. Nu lyser båda framlamporna på SAABen igen.


Pool Party.


Clara använde puttern som driver vid golfspelet.


Pool Party läger.


Maten, mycket gott och väldigt mycket.


Mot lägret efter ytterligare ett pris.

Chips och kakor... High Five!
Om ni funderar på den icke badklädda mamman kan jag meddela att ingen vuxen sätter sin fot i poolerna numer. De är iskalla och jag förstår att de stänger poolen nu. Clara hackade tänderna efter 20 min. Vi bytte om och Clara hittade Caleb, en grabb på 3,5 år, och började spela fotboll. Sedan hängde de ihop och sköt vattenballong och lekte. Lämnade namn, mail och telefonnummer för eventuell playdate så nu får vi se vad det leder till.
Är lite osäker på kortkvaliten också. Vi har köpt ny kamera och hann inte ställa in den ordentligt och jag kör också på programvaran till gamla kameran. SKall ta tag i det framöver.
Två nytvättade bilar har vi också. Behövde inte åka längre än till macken där ett baseball lag tvättade bilarna gratis och sedan fick man donera om man ville. Och det ville vi. Kanske får det bli ett helgnöje att sponsra stadens olika lag genom biltvättar på helgerna.
Nyss hittade jag Carolina Hurricanes Carneval på nätet. Den är idag. Vi har missat kön till autograferna men de andra aktiviteterna skall vi ta en titt på om inget annat dyker upp.
Trevlig Helg.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Mer vilda djur och ett försök till älva.

Claras 4 års klassrum

Mellandagar och basketpremiär.