Nytt jobb och Spring Fling Family Fun Night at TAPschool

Idag har vi haft fullspäckat program. Vi tog en cykeltur i värmen på förmiddagen, åt lunch och drog sedan iväg till SWEAs nuvarande redaktör Stina som jag skall efterträda. Det ni! Det blir spännande. Fick programvara, praktiska tips, gamla utgåvor samt "arkivet". Skall gå igenom lite gamla tidningar, fundera på upplägg och tema och sedan ha möte med tre SWEor som är intresserade av att vara med i redaktionen. Chefredaktör Liselott Fiskerud. Smaka på den.

Middagen intogs på Burger King och 18:00 mötte vi Petter på TAPSchool för deras Spring Fling Family Fun Night. Alla registrerade barn blir inbjudna och så köper man biljetter till en massa roligheter. Fiskdammen är populär hos Clara så där var vi två gånger, likaså hos tatueraren, vilket resulterade i Spindelmannen på båda armarna. Lollipop tree och ankdammen var också kul. Kasta ringar och dansa limbo testade vi också och alla belönades med priser för bra utförda lekar. Clara har en hel kasse med grejer med sig hem. Och hon sover med en blå plasthaj, rosa fågelvisselpipa och liten vit hund i ena handen och Kissemjauen i den andra. Hon är helnöjd.

Jag har ju varit på TAPSchool flera gånger men det var första gången för Petter och valet av Preeschool fick med beröm godkänt.


Tåget var dagens första aktivitet och uppskattat av alla barn.


Detta är ponnyridning på amerikanskt vis. Clara skrattade hela tiden och tyckte det var hur kul som helst.


Lite förvånad att de inte hade hjälmar.


Petter och Clara övar straffsparkar. Fröken närmast kameran hade en sån fin överdel men jag vågade inte fråga vart hon köpt den. Fegis Lisa.


Dagens höjdpunkt. Hoppborgen. När äggklockan ringde gick alla barn ur borgen så nästa gäng kunde börja hoppa. Alla utom Clara och den lilla kinesiska tjejen längst fram i bild. De vägrade och hoppade som galningar långt in så vi inte kunde nå dem. Kvittade vad vi hotade med. Slutade med att en fröken helt enkelt fick gå in och hämta dem varvid båda började störtgråta. Det var bara att ta en sväng till i kön.


De hamnade i samma hoppgrupp igen och nu hade de lärt sig. När klockan ringde kom de ut ur borgen med de andra barnen. Gulliga ungar.


Clara kunde ha stannat i hoppborgen hela kvällen.
TAPSchool har drygt 200 barn inskrivna och vi har ju inte börjat än men vi träffade två familjer som vi "kände". Strandbergs från Arvika och så Laura som jag träffade i en lekpark när vi precis flyttat hit. Kul att känna sig lite förankrad i dagisvärlden. Lauras son Jordan skall gå tredagarsprogrammet till hösten och jag hoppas att Clara får plats där också. Just nu är vi garanterad plats på tvådagarsprogrammet och står som nr2 på väntelistan till tredagars. Håll tummarna.
Nu skall här sovas. God Natt.

Kommentarer

  1. Här förstår jag att Clara har roligt.Bra att få träffa barn från hennes blivande dagis.

    Grattis till redaktörsjobbet. Det skall bli spännande att få läsa ditt första nummer.

    Nu är det dags för slagerfestivalen.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Mer vilda djur och ett försök till älva.

Claras 4 års klassrum

Mellandagar och basketpremiär.