Semesterkänsla och hyresvärd på besök.

Hejsan,

Idag har vi haft en bra dag. Klockan tolv ringde det på dörren och där står vår hyresvärd Don. Surprise! Han var i stan för ett kort möte och svängde förbi. Han var väldigt trevlig och lättsam. Och det var kul att få ett ansikte på hyresvärden. Vi har skrivit ett "tiggerimail" där vi vill ha penger för att kunna göra iordning gräsmattan och rabbatterna och han gick med på det! Han tittade över trädgården och höll med om att den ser för bedrövlig ut. Så nu skall jag beställa tallbarr och till hösten blir det gräsmatta. Jippie! Upp till kamp för snyggast trädgård. Till veckan blir det staket också. Det artar sig i Apex.


Petter på väg till jobbet. Nercabbat i kortärmad skjorta 07:30. Vädret har sina fördelar.


Clara fixar fika, vattenmelon och mango. Frukten börjar bli väldigt god så vi frossar i melon, mango, annanas och jordgubbar. Smaskigt.


Vår nytvättade veranda. Nu skall här inredas med lite gardiner och ljuslyktor. Och så skall vi köpa grill också och sedan kan vi ha härliga cookouts.


Idag har vi haft spa med manikyr. Clara är lite sliten av värmen och allt poolbadande igår så vi tog det lugnt idag. Vi tillbringade gårdagen i Chapel Hill hos Helena, Linus och Oskar. Det var poolpremiär för mig och Clara och sedan blev det köttbullar. Härligt. Idag skruvade vi ihop hennes kista till sovrummet efter lunch och nu sitter jag och bloggar på verandan. +30 och övermulet är nytt favoritväder, man kan fuska lite med solskyddsfaktorn men alla synliga delar av Clara smörjs naturligtvis. Absolut Sommar spelas i datorn och livet är bra gôtt mina vänner. Ni får ta och komma hit och njuta tillsammans med oss. Oscarssons blev först att boka in sig i gästrummet. Vilka blir nr2?


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Mer vilda djur och ett försök till älva.

Claras 4 års klassrum

Mellandagar och basketpremiär.