Lekcentret

Idag har det varit overmulet hela dagen. Skont tyckte bade Clara och jag och at frukost i sangen framfor Disneychannel. Sedan gick vi till lekcentret for dagens aktivitet "jewelry making". Den forsta "Arts and Crafts" hade vi missat. Men vi tog igen det. Det hade inte varit nagon pa forsta aktiviteten sa nar vi var fardiga med vart armband klistrade vi en teckning och sedan lekte Clara av sig lite bland alla leksakerna.

Idag lyckades jag fa henne att somna efter lunch men det satt langt inne och ikvall var hon omojlig att fa i sang sa jag vet inte riktigt vad jag skall ha for taktik. Hon ar trott men vagrar sova. Kan vara att det hander for mycket sa hon har svart att slappna av. Skall ta mig en funderare pa hur manga parker till vi skall besoka.


Hotellets lekcenter.


En massa leksaker att valja bland...


... och ett kok med dockvra. Bakom glasvaggen ar inomhuspoolen.


Claras favorit, shoppingvagnen.


Man kan fa upp bra fart om man aker over hela rummet.


Nu ar jag i parlhimlen igen.


Se vad fint det blev.


Sedan klistrade vi en teckning.


Och testade rutchkanan.


Sleeping Beauty.


Glassfika pa picknickvis. Borjar bli en vana att ata pa golvet igen...


Eftermiddagens malande, blev en snygg Spindelmannen.


Sedan kopte vi kycklingallad och bakad potatis i baren. Clara ar som vilken bargast som helst, hon vill ha drink nar hon vantar. Idag bestallde hon en mjolk.


Och bartendern vet hur damer skall serveras. Med sugror saklart!

Annars en valdigt lugn dag. Tradgardsmastaren var har och trimmade vara balkonglador och sa har Claras bollforrad okat fran 1 till 3. De delade ut pa lekcentret och nu har hon en amerikansk fotboll for vattenlek och ytterligare en badboll. Tur att alla badleksakerna utom en ar uppblasbara annars hade det blivit besvarligt pa hemresan.
Imorgon tar vi fram solskyddsfaktorn igen.
Kramar och God Natt.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Mer vilda djur och ett försök till älva.

Claras 4 års klassrum

Mellandagar och basketpremiär.