Idag sken solen igen och det ar en helt annan varme idag. Och jag njot sa kanske har jag borjat vanja mig. Clara daremot ville inte bada idag heller sa vi knallade ner till lekcentret och lekte och gjorde "Spin Art Painting". Vet inte vad det kallas pa svenska men jag och syrran gjorde det pa Liseberg en gang, man haller farg pa ett papper som sitter pa en skiva som snurrar.


Dockan badar.


Dagens kreativa resultat.


Pa eftermiddagen ville jag njuta av solen sa da blev det bada och nar vi val kom i ville Clara inte ga upp sa ordningen ar aterstalld. Har sitter hon i sin "efter-badet-klanning" och fikar i sin hydda.


Petter kom upp en svang och lekte med papegojan.


Ah, vad den busar och ar kul.


Men ibland far jag inte som jag vill riktigt...

Jag i pottfrisyr, jag har gett upp maste klippa mig igen, laser shoppingtidningar.
Idag har jag arbetat bort lite av min hojdradsla. Hotellet har 28 vaningar och det ar glashiss anda upp. Har tvekat lite for jag vet inte hur jag reagerar och jag vill inte overfora hojdradslan pa Clara. Men idag kande jag mig tuff och vi gav oss upp. Forst till 14:e vaningen, precis under glastaket stannade vi. Och sedan upp till 28:e. Jag satt bredvid Clara men det gick himla bra. Helt fantastisk utsikt over golfbanan pa hotellet. Sanden i bunkrarna ar vit som sno. Underbart. Vi spenderade nog en kvart i hissen. Vi trycker inte utan foljer bara med upp och ner for att inte hindra hisstrafiken. Sedan tog vi en svang i rulltrapporna for att riktigt utnyttja hotellets akattraktioner.

Utsikten fran 28:e vaningen.

Innan middagen visade Clara Petter hur man akte anda upp till himmlen och ner tillbaka. Goa unge.


Och se har ar jag pa 28:e vaningen ocksa.
Missade att hyra bil idag men jag vill verkligen pa shoppingtur imorgon. Har surfat lite pa internet och jag kommer att handla tills jag stupar bara vi tar oss dit. Det finns allt och prio ar Ecco skor till Clara och Victoria's Secret till mig.
Nu skall jag sova sa jag ar utvilad imorgon.
God natt och kramar.

Kommentarer

  1. Åh, vilken fin tavla du gjort Clara. En sån vill farmor ha.
    I dag är vi tillbaka på -14 grader kallt, så våren var kortvarig. Blommorna jag planterade ute har frusit, så det får jag göra om längre fram. Men solen skiner, så det verkar bli en fin dag.
    Ha det bra. Puss och kram från oss.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Mer vilda djur och ett försök till älva.

Claras 4 års klassrum

Mellandagar och basketpremiär.