Morgon skypande, nyklippt Lisa, pussel och bilspaning.

Vi började dagen med skypande med syrran, fantastiskt att kunna prata gratis och se varandra samtidigt. Känns som om man kan hålla kontakten på ett helt annat vis genom Skype.




Clara och Alva Skypar.

Idag var mitt huvudärende att bli klippt. Såg ut som en rotborste i håret. Men eftersom Petter körde och hans huvudärende för dagen var att hämta sin nya bok hamnade vi först på Barnes & Noble. Vilket härligt ställe. Massor med böcker och tidningar och man får läsa hur mycket man vill. Man kan köpa fika och sitta i timmar och läsa sina favorittidningar och böcker och sedan gå ut utan att köpa en sak. Petter köpte Conn Igguldens "Genghis Lords of the bow", Clara fick "1001 everyday words" och jag köpte "The United States puzzle".




Detta var inte det lättaste. Men lärorikt.





Klart. Nu övar vi stater genom att en av oss blundar och den andre tar bort en stat. Man får ett poäng om man kan staten och bonuspoäng om man kan huvudstaden också. Det går sådär för båda. Men övning ger färdighet.



Sen åkte vi till Cary Town Center och letade i gallerian efter en hårsalong. Och hittade Laila´s saloon där jag fick tid direkt. Och jag blev klippt av ingen mindre än chefen för stunden, Samer, en väldig man på två meter och med hästsvans. Han gjorde ett klipp, och kammade 15 gånger, ett nytt klipp, och så kammade han 15 gånger. Inget att rekommendera för hårömma men jag gick därifrån 25 min senare, helnöjd och bara 22$ fattigare. Och då ingick styling. Struntade man i det kostade det 14$ och på tisdagar klipper han alla karlar för 12$. Helt ok.





Nöjd med att ha frisyr igen.



Vad gör man på en amerikansk galleria om man är 2,5 år då?



Jo, man hälsar på kossor.



Och åker karusell.


Sedan äter man lunch och efter det blir man så trött att man somnar i bilen och då passar mamma och pappa på att spana in bilar. Alla bilmärken finns på ett och samma ställa. Cary Car Park. Där står tusen och åter tusen bilar och väntar på nya ägare. Och nu väntar de lite längre än vanligt vilket gör förhandlingsläget intressant. Petter vill ha en cab och vi såg en fin Mercedes och en cool Lexus.






Och så SAAB förstås, fiiina bilar.




Och ett gäng Hummers. Lite av favorit hos Lisa trots att det inte är en cab.

Idag fönstershoppade vi bara men snart är vi cabägare. Känner redan vinden i håret..

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Mer vilda djur och ett försök till älva.

Claras 4 års klassrum

Mellandagar och basketpremiär.