Kyligt Oscarsväder

Jisses, vilken Oscarsgala vi bjöds på igår kväll. Var helimponerad och kunde inte slita mig från TV:n förrän sista statyetten var utdelad. Hugh Jackman som ledde galan var en naturbegåvning som värd och de som planerat uppträdande och utdelning av statyetter borde få en egen Oscar. När det var dags för de stora kategorierna, bästa huvudroll och bästa biroll kom fem tidigare oscarvinnare och höll ett kort tal till varje nominerad. På så vis fick alla med sig något hem, inte bara vinnaren. Suveränt gjort. Och det var inte vilka som helst som höll talen heller, stjärnorna stod som spön i backen och längst fram i mitten satt Brad Pitt och Angelina Jolie. Och scenen var fantastisk. Allt var alldeles, alldeles underbart. Nog om det.


Idag började vi med att sova till 08:00 och slöäta frukost nästan ensamma i resturangen. Sen såg Clara på "Clifford - the big red dog" och "Sesame Street" = dagens språklektion.


Sedan var det dags för promenad och tro det eller ej, idag har vi använt full vintermundering. Vi gick ut i jeans, tröja och vindjacka och vände efter 10m. In igen och på med overallen, termovantar och tjockaste vintermössan. Det var sååå kallt idag. Blåsten kändes som -10.






Clara läser vägskyltar i strålande sol och full vintermundering.

På eftermiddagen myste vi inne i soffan och handlade mat på Harris Teeter.Och nu skall jag fortsätta att mysa i soffan för jag har nyss avklarat ytterligare en halvtimma i hotellets träningsrum.

Kramar.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Mer vilda djur och ett försök till älva.

Claras 4 års klassrum

Mellandagar och basketpremiär.